Skip to content

Archive:

Detonic

Detonic nga hipertensioni – opinionet, çmim, ku për të blerë, përbërësit, si e bën këtë punë?

shtesë Detonic zhvilluar për trajtimin e integruar të hipertensionit. E sigurt në përbërjen e saj përmban vetëm ekstrakte natyrore bimore që janë përdorur tradicionalisht të presionit të gjakut, të normalizuar enëve të pastër e gjakut dhe për të përmirësuar shëndetin e përgjithshëm të pacientit. Ndryshe mjekësisë tradicionale, shtesa ka kaluar të gjitha testet e nevojshme […]

Detonic nga cystitis – opinionet, çmim, ku për të blerë, përbërësit, si e bën këtë punë?

Detonic – ilaç natyral për trajtimin e inflamacionit të fshikëzës. Kompleksi është bërë bazuar në ekstraktet e bimëve medicinale. Ajo eliminon dhimbje dhe parehati, normalizes urinim dhe ndihmon për të hequr qafe të simptomeve. Bli Detonic nga cystitis mund të dy gratë dhe burrat: produkti nuk përmbajnë aditivë hormonale apo komponente të tjera të veçanta. […]