Skip to content

Archive:

Mega Hair

Mega Hair – negative komente, opinione, çmimi, faqen zyrtare

tresses luksoze të trasha, të përcaktuara bukur në një hairstyle elegant është pothuajse dekoratë më e mirë për çdo grua. Por, mjerisht, është kjo dekoratë për shumë jetën mbetet një ëndërr e largët. Një zgjidhje e re për këtë problem sugjeruar nga zhvilluesit e sprays për rritjen dhe riparimin e flokëve Mega Hair Vërtetuar se […]